Warning: include(sound/sound.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/varhotel.hu/html/szobak.php on line 21

Warning: include(): Failed opening 'sound/sound.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php55/lib/php') in /var/www/varhotel.hu/html/szobak.php on line 21
Szobák
A1 – Kétágyas standard szoba

Tágas első emeleti vagy földszinti szobák kilátással a kerthelységre vagy a Salamon-torony felé eső parkolóra. A szobák minibárral, televízióval, szobatelefonnal, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A duplaágyas szobák kívánság szerint külön ággyal is rendelhetőek.
A2 – Kétágyas standard szoba pótággyal

Tágas első emeleti vagy földszinti pótágyazott szobák három fő részére kilátással a kerthelységre vagy a Salamon-torony felé eső parkolóra. A szobák minibárral, televízióval, szobatelefonnal, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A duplaágyas szobák kívánság szerint külön ággyal is rendelhetőek.
B – Dunai panorámás kétágyas szoba

Tágas és világos első emeleti szobák csodálatos kilátással a Dunára. A szobák minibárral, televízióval, szobatelefonnal, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. Dunai panorámás szobáink közül kettő erkélyes.
C1 – Tetőtéri egyágyas manzárd szoba

Hangulatos kis alapterületű egyágyas szoba a tetőtérben. A szobák televízióval, szobatelefonnal, álló ventillátorral, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A szobák részben tetőablakosak.
C2 – Tetőtéri kétágyas manzárd szoba

Hangulatos kis alapterületű franciaágyas szoba a tetőtérben. A szobák televízióval, szobatelefonnal, álló ventillátorral, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A szobák részben tetőablakosak.
VÁR HOTEL Kastélyszálló

2025 Visegrád Fő út 9. | Tel: +36 20 431 8301 | info@varhotel.hu
Vr Hotel Kastlyszll